Ruokaisa savukalasalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
180 gsalaattisekoitusta
400 gsavustettua lohta
4 kpltomaattia
3 kplkovaksi keitettyä kananmunaa
200 gleipäjuustoa
12 kplvihreää oliivia

Kastike:

2 rklruohosipulia
2 rklviinietikkaa
4 rklrypsiöljyä
1/4 tlsuolaa
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Keitä kananmunat, noin 7 minuttia ja anna jäähtyä. Huuhtele ja levitä salaatti laakean vadin pohjalle. Paloittele kala. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuori ja lohko munat. Suikaloi leipäjuusto ja halkaise oliivit. Asettele ainekset kerroksittain salaattisuikaleiden päälle. Sekoita kastikkeen ainekset sauvasekoittimella korkeassa astiassa. Tarjoa kastike erikseen tai valuta se salaatille juuri ennen tarjoamista.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä