Ruokaisa savukalasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ruokaisa savukalasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

Vihreää salaattia, rucolaa, herneenversoja yms.
400 g
Perattua savukalaa, esimerkiksi lohta
4 kpl
Tomaattia
3 kpl
Kovaksi keitettyä kananmunaa
200 g
Leipäjuustoa
12 kpl
Vihreää oliivia

kastike:

2 rkl
Silputtua ruohosipulia ja tilliä
2 rkl
Viinietikkaa
4 rkl
Rypsiöljyä
1/4 tl
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi salaatti ja levitä suikaleet laakean vadin pohjalle. Puhdista kasvikset. Paloittele kala. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuori ja lohko munat. Suikaloi leipäjuusto ja halkaise oliivit. Asettele ainekset kerroksittain salaattisuikaleiden päälle. Sekoita kastikkeen ainekset sauvasekoittimella korkeassa astiassa. Tarjoa kastike erikseen tai valuta se salaatille juuri ennen tarjoamista.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.