Rusina-kanelibagelit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rusina-kanelibagelit

Fork and knife
26 Kappaletta
Fork and knife
26 Kappaletta

Ainekset

5 dl
Vettä
50 g
Hiivaa
1 tl
Suolaa
3 rkl
Siirappia
3 rkl
Öljyä
2 dl
Sihtiruisjauhoja
1 dl
Rusinoita
1 tl
Kanelia
10 dl
Vehnäjauhoja

keittämiseen:

2 l
Vettä
3 rkl
Siirappia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista kuten tavalliset bagelit, lisää rusinat ja kaneli jauhojen kanssaLiuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, sokeri ja öljy ja jauhoja koko ajan sekoittaen. Taikina saa olla pehmeää. Kohota. Jaa taikina 16 palaan ja pyöritä palat "sämpylöiksi". Tee keskelle sormin pyörittämällä reikä. Kiehauta vesi ja siirappi suuressa kattilassa. Pane rinkelit kiehuvaan veteen ja jaa keitä niitä 1-2 minuuttia molemmilta puolilta. Nosta bagelit pellille ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile lämpimänä tai halkaise ja paahda jäähtyneet leivonnaiset. Täytä mieleiselläsi täytteellä tai valmista useampaa täytettä. Tarjoile aamu- tai välipalalla.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.