Rypälefocaccia - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rypälefocaccia

???
Annokset
12
Ruokavalio
Mehevä gluteeniton peltileipä päällystetään satokauden rypäleillä, rosmariinilla ja juustolla.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(50) hiivaa
5 dl
Vettä
1 rkl
Psylliumia
1 1/2 dl
Gluteenittomia kaurahiutaleita
1 rkl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
25 g
Margariinia
7 dl
Tummaa gluteenitonta jauhoseosta

PÄÄLLE

20 kpl
Viinirypälettä
1 dl
Juustoraastetta
2 tl
Kuivattua rosmariinia
2 rkl
Öljyä

Näin teet

1

Liuota hiiva veteen. Lisää psyllium, kaurahiutaleet, sokeri ja suola. Sekoita ja anna turvota 10 minuuttia.

Sekoita joukkoon sulatettu rasva. Alusta taikinaan jauhoja, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista ja käsistä. Taputtele taikina leivinpaperin päälle pellille. Peitä liinalla ja anna kohota vähintään 30 minuuttia.

Säädä uuni 200 asteeseen. Painele kohonneeseen taikinaan puolitetut viinirypäleet. Ripottele päälle juustoraastetta ja rosmariinia. Valuta lopuksi pinnalle öljyä.

Kypsennä uunissa noin 20 minuuttia.

Resepti
Kati Pohja
Kuvat
Anna Huovinen
Julkaistu: 27.7.2017
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja33 g390 g
Proteiinia3 g32 g
Rasvaa3 g37 g
Kuituja1 g13 g
Energiaa kj721 8652
Energiaa kcal172 2067

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 paketti (50) hiivaa

  • 5 dl Vettä

  • 1 rkl Psylliumia

  • 0,5 tl Suolaa

  • 25 g Margariinia

  • 1 dl Juustoraastetta

  • 2 tl Kuivattua rosmariinia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja33 g390 g
Proteiinia3 g32 g
Rasvaa3 g37 g
Kuituja1 g13 g
Energiaa kj721 8652
Energiaa kcal172 2067

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 paketti (50) hiivaa

  • 5 dl Vettä

  • 1 rkl Psylliumia

  • 0,5 tl Suolaa

  • 25 g Margariinia

  • 1 dl Juustoraastetta

  • 2 tl Kuivattua rosmariinia

Resepti
Kati Pohja
Kuvat
Anna Huovinen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.