Salaattia ja paahdettuja kasviksia | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Salaattia ja paahdettuja kasviksia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

paahdetut kasvikset

150 g
Munakoisoa
100 g
Kesäkurpitsaa
1/2 kpl
Punaista paprikaa
1/2 kpl
Keltaista paprikaa
1/2 kpl
Punasipulia

mausteöljy

2 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

Salaattia

salaatinkastike

2 tl
Öljyä
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pese ja paloittele kasvikset. Sekoita kulhossa öljy, pippuri ja suola. Pyörittele kasvikset öljyseoksessa. Levitä kasvikset leivinpaperille uunipellille ja paahda uunissa 15-20 minuuttia. Kääntele kasviksia kerran paistamisen aikana. Kypsennä, kunnes kasvikset ovat saaneet väriä ja pehmenneet. Jäähdytä. Paloittele vihreä salaatti ja lisää kasvikset.Sekoita kastikkeen aineetkeskenään ja kaada kastike kasvisten päälle.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.