Salami-pastasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Salami-pastasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 dl
Mini-pennepastaa tai makaronia
1 rkl
Öljyä
200 g
Meetvursti
Pala purjoa
1 kpl
Punainen paprika
Puolikas kurkku
2 kpl
Lehtisellerinvartta
200 g
Herneitä

kastiketta:

200 g
Kermaviiliä
150 g
Ranskankermaa
3 rkl
Chilikastiketta
1/2 tl
Suolaa
Sokeria
1/2 dl
Hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta huolellisesti. Sekoita öljy pastan joukkoon. Leikkaa meetvursti ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa purjo, paprika, kurkku ja lehtiselleri pieniksi kuutioiksi. Sekoita keitetty pasta ja herneet salaattiainesten kanssa. Anna makujen vetäytyä hetken aikaa viileässä ennen tarjoilua. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoile kastike erikseen tai sekoita salaattiin.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 9.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.