Salamiciabatta | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Salamiciabatta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Sujauta ciabattan väliin mozzarellaa ja meetvurstia. Herkullinen ja ruokaisa leipä maistuu lounaana tai eväsretkellä.

Ainekset

1 kpl
Paistovalmis ciabatta (250 g)
1 kpl
Mozzarellapallo (125 g)
Muutama salaatinlehti
100 g
Ohuita kevytmeetvurstiviipaleita
4 - 5 kpl
Voileipäkurkkuviipaletta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista ciabatta pakkauksen ohjeen mukaan ja anna hieman jäähtyä. Halkaise leipä pituussuunnassa. Valuta neste mozzarellasta ja viipaloi se. Huuhtele salaatinlehdet ja asettele leivälle. Levitä päälle mozzarella-. meetvursti- ja kurkkuviipaleet. Aseta leivän kansi päälle ja paina hieman, jotta täytteet tarttuvat toisiinsa. Leikkaa leipä annospaloiksi ja tarjoile.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.5.2010
Muokattu: 2.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.