Salamiciabatta - Yhteishyvä

Salamiciabatta

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Sujauta ciabattan väliin mozzarellaa ja meetvurstia. Herkullinen ja ruokaisa leipä maistuu lounaana tai eväsretkellä.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Paistovalmis ciabatta (250 g)
1 kpl
Mozzarellapallo (125 g)
Muutama salaatinlehti
100 g
Ohuita kevytmeetvurstiviipaleita
4 - 5 kpl
Voileipäkurkkuviipaletta

Näin teet

1

Paista ciabatta pakkauksen ohjeen mukaan ja anna hieman jäähtyä. Halkaise leipä pituussuunnassa. Valuta neste mozzarellasta ja viipaloi se. Huuhtele salaatinlehdet ja asettele leivälle. Levitä päälle mozzarella-. meetvursti- ja kurkkuviipaleet. Aseta leivän kansi päälle ja paina hieman, jotta täytteet tarttuvat toisiinsa. Leikkaa leipä annospaloiksi ja tarjoile.

Resepti
Katri Schöder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.5.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa