Sujauta ciabattan väliin mozzarellaa ja meetvurstia. Herkullinen ja ruokaisa leipä maistuu lounaana tai eväsretkellä.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpaistovalmis ciabatta (250 g)
1 kplmozzarellapallo (125 g)
muutama salaatinlehti
100 gohuita kevytmeetvurstiviipaleita
4 - 5 kplvoileipäkurkkuviipaletta

Valmistus

  1. 1

    Paista ciabatta pakkauksen ohjeen mukaan ja anna hieman jäähtyä. Halkaise leipä pituussuunnassa. Valuta neste mozzarellasta ja viipaloi se. Huuhtele salaatinlehdet ja asettele leivälle. Levitä päälle mozzarella-. meetvursti- ja kurkkuviipaleet. Aseta leivän kansi päälle ja paina hieman, jotta täytteet tarttuvat toisiinsa. Leikkaa leipä annospaloiksi ja tarjoile.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä