Salamiciabatta
15 min

Nappaa talteen!
Sujauta ciabattan väliin mozzarellaa ja meetvurstia. Herkullinen ja ruokaisa leipä maistuu lounaana tai eväsretkellä.
| 1 kpl | paistovalmis ciabatta (250 g) |
| 1 kpl | mozzarellapallo (125 g) |
| muutama salaatinlehti | |
| 100 g | ohuita kevytmeetvurstiviipaleita |
| 4 - 5 kpl | voileipäkurkkuviipaletta |
- 1.
Paista ciabatta pakkauksen ohjeen mukaan ja anna hieman jäähtyä. Halkaise leipä pituussuunnassa. Valuta neste mozzarellasta ja viipaloi se. Huuhtele salaatinlehdet ja asettele leivälle. Levitä päälle mozzarella-. meetvursti- ja kurkkuviipaleet. Aseta leivän kansi päälle ja paina hieman, jotta täytteet tarttuvat toisiinsa. Leikkaa leipä annospaloiksi ja tarjoile.
Salamiciabatta
Sujauta ciabattan väliin mozzarellaa ja meetvurstia. Herkullinen ja ruokaisa leipä maistuu lounaana tai eväsretkellä.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | paistovalmis ciabatta (250 g) |
| 1 kpl | mozzarellapallo (125 g) |
| muutama salaatinlehti | |
| 100 g | ohuita kevytmeetvurstiviipaleita |
| 4 - 5 kpl | voileipäkurkkuviipaletta |
Valmistus
- 1
Paista ciabatta pakkauksen ohjeen mukaan ja anna hieman jäähtyä. Halkaise leipä pituussuunnassa. Valuta neste mozzarellasta ja viipaloi se. Huuhtele salaatinlehdet ja asettele leivälle. Levitä päälle mozzarella-. meetvursti- ja kurkkuviipaleet. Aseta leivän kansi päälle ja paina hieman, jotta täytteet tarttuvat toisiinsa. Leikkaa leipä annospaloiksi ja tarjoile.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























