Salamipurilaiset | Hampurilaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Salamipurilaiset

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

200 g
Salamia tai peperonia
4 kpl
Valkosipulin kynttä
3 kpl
Pepperoni-paprikaa (säilyke)
200 g
(pakaste) sipulia
5 kpl
Paahtoleipää
1 dl
Tuoretta persiljaa
400 g
Jauhelihaa
2 kpl
Kananmunaa
1/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
Öljyä grillaamiseen

lisäksi:

8 kpl
Hampurilaissämpylöitä
Hampurilaiskastiketta
Salaattia
Tomaattia
Herneenversoja ym.

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna salami ja valkosipulinkynnet. Valuta pepperonit liemestään ja hienonna ne. Sulata ja valuta pakastesipuli. Jauha paahtoleivät tehosekoittimessa. Hienonna persilja. Sekoita kaikki ainekset keskenään huolella tasaiseksi. Muotoile massasta kostutetuin sormin pihvejä. Sivele öljyä pihvien pintaan ja grillaa noin 5 minuuttia molemmin puolin. Kokoa hampurilaiset haluamillasi täytteillä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.5.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.