Samettinen artisokkakeitto - Yhteishyvä

Samettinen artisokkakeitto

???
Kappaleita
6
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
2 kpl
Jauhoista perunaa
6 dl
Kasvislientä
2 kpl
Artisokansydämiä suolaliemessä (à 390/240 g)
1 kpl
Mascarponejuustoa (250 g)
1 tl
Timjamia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

PINNALLE

5 rkl
Hasselpähkinöitä
1 kpl
Pieni valkosipulinkynsi
4 rkl
Parmesaaniraastetta

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Kuori ja pilko perunat. Lisää ne ja kasvisliemi. Keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Valuta artisokat. Lisää ne ja juusto joukkoon. Anna kiehahtaa. Soseuta ja mausta timjamilla, suolalla ja pippurilla. Rouhi pähkinät ja paahda hetki kuivalla, kuumalla pannulla. Murskaa ja hienonna joukkoon valkosipulinkynsi. Nosta seos kulhoon ja anna jäähtyä. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste. Tarjoile lisäke keiton kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g25 g
Proteiinia2 g13 g
Rasvaa9 g55 g
Kuituja2 g11 g
Energiaa kj466 2797
Energiaa kcal111 667

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 2 prk Artisokansydämiä suolaliemessä (à 390/240 g)

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Pieni valkosipulinkynsi

  • 4 rkl Parmesaaniraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g25 g
Proteiinia2 g13 g
Rasvaa9 g55 g
Kuituja2 g11 g
Energiaa kj466 2797
Energiaa kcal111 667

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 2 prk Artisokansydämiä suolaliemessä (à 390/240 g)

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Pieni valkosipulinkynsi

  • 4 rkl Parmesaaniraastetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.