Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Kuori ja pilko perunat. Lisää ne ja kasvisliemi. Keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Valuta artisokat. Lisää ne ja juusto joukkoon. Anna kiehahtaa. Soseuta ja mausta timjamilla, suolalla ja pippurilla. Rouhi pähkinät ja paahda hetki kuivalla, kuumalla pannulla. Murskaa ja hienonna joukkoon valkosipulinkynsi. Nosta seos kulhoon ja anna jäähtyä. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste. Tarjoile lisäke keiton kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
257
1075
20,7 g
9,0 g
9,2 g
4,0 g
2,8 g
7,2 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Pieni valkosipulinkynsi,
4 rkl Parmesaaniraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli