Sulata suklaa vesihauteessa.
Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Sekoita keltuaiset hieman jäähtyneeseen suklaaseen.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Yhdistä puhtaassa kulhossa kerma ja sokeri. Vaahdota pehmeäksi vaahdoksi.
Pilko aprikoosit. Ota hieman sivuun koristelua varten.
Yhdistä suklaa, vaahdot ja aprikoosit. Sekoita tasaiseksi. Annostele mousse maljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa. Koristele aprikoosipaloilla.
Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Sekoita keltuaiset hieman jäähtyneeseen suklaaseen.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Yhdistä puhtaassa kulhossa kerma ja sokeri. Vaahdota pehmeäksi vaahdoksi.
Pilko aprikoosit. Ota hieman sivuun koristelua varten.
Yhdistä suklaa, vaahdot ja aprikoosit. Sekoita tasaiseksi. Annostele mousse maljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa. Koristele aprikoosipaloilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2151
514
35,5 g
20,5 g
39,8 g
38,3 g
3,8 g
7,8 g
0,1 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli