Sulata suklaa vesihauteessa.
Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Sekoita keltuaiset hieman jäähtyneeseen suklaaseen.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Yhdistä puhtaassa kulhossa kerma ja sokeri. Vaahdota pehmeäksi vaahdoksi.
Pilko aprikoosit. Ota hieman sivuun koristelua varten.
Yhdistä suklaa, vaahdot ja aprikoosit. Sekoita tasaiseksi. Annostele mousse maljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa. Koristele aprikoosipaloilla.
Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Sekoita keltuaiset hieman jäähtyneeseen suklaaseen.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Yhdistä puhtaassa kulhossa kerma ja sokeri. Vaahdota pehmeäksi vaahdoksi.
Pilko aprikoosit. Ota hieman sivuun koristelua varten.
Yhdistä suklaa, vaahdot ja aprikoosit. Sekoita tasaiseksi. Annostele mousse maljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa. Koristele aprikoosipaloilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
514
2151
35,5 g
20,5 g
39,8 g
38,3 g
3,8 g
7,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli