Samettinen suklaa-aprikoosimousse - Yhteishyvä

Samettinen suklaa-aprikoosimousse

???
Annokset
4
Pehmeät aprikoosit maustavat jouluisen suklaamoussen ja loistavat koristeena kuin jalokivet.
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Tummaa suklaata
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Kuohukermaa
2 rkl
Sokeria
1 dl
Pehmeitä kuivattuja aprikooseja

Näin teet

1

Sulata suklaa vesihauteessa.

Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Sekoita keltuaiset hieman jäähtyneeseen suklaaseen.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Yhdistä puhtaassa kulhossa kerma ja sokeri. Vaahdota pehmeäksi vaahdoksi.

Pilko aprikoosit. Ota hieman sivuun koristelua varten.

Yhdistä suklaa, vaahdot ja aprikoosit. Sekoita tasaiseksi. Annostele mousse maljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa. Koristele aprikoosipaloilla.

2

Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Sekoita keltuaiset hieman jäähtyneeseen suklaaseen.

2 kpl
Kananmunaa
3

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

4

Yhdistä puhtaassa kulhossa kerma ja sokeri. Vaahdota pehmeäksi vaahdoksi.

2 dl
Kuohukermaa
2 rkl
Sokeria
5

Pilko aprikoosit. Ota hieman sivuun koristelua varten.

1 dl
Pehmeitä kuivattuja aprikooseja
6

Yhdistä suklaa, vaahdot ja aprikoosit. Sekoita tasaiseksi. Annostele mousse maljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa. Koristele aprikoosipaloilla.

Resepti
Laura Kaapro
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 20.11.2017
Muokattu: 2.8.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja40 g159 g
Proteiinia8 g31 g
Rasvaa36 g142 g
Kuituja4 g15 g
Energiaa kj2151 8605
Energiaa kcal514 2056

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja40 g159 g
Proteiinia8 g31 g
Rasvaa36 g142 g
Kuituja4 g15 g
Energiaa kj2151 8605
Energiaa kcal514 2056
Resepti
Laura Kaapro

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.