Tarkista, että simpukan kuori on ehjä ja kiinni. Heitä pois kaikki rikkinäiset simpukat. Kopauta vielä avautuneita simpukoita kevyesti ja heitä pois ne, jotka eivät sulkeudu. Harjaa ja huuhtele simpukat kylmässä vedessä.
Kuumenna liemi kattilassa. Lisää simpukat kiehuvaan liemeen.
Peitä kannella ja anna simpukoiden kypsyä noin 5 minuuttia. Sekoita välillä. Simpukat ovat valmiina, kun ne ovat avautuneet. Poista avautumattomat simpukat.
Kaada simpukat liemineen tarjoiluastiaan tai tarjoa suoraan kattilasta. Koristele ja mausta tuoreella korianterilla tai rakuunalla.
Liemistä ja muista Tomi Björckin kanssa suunnitelluista tuotteista lisää infoa löydät osoitteesta s-kaupat.fi
Herkku by Tomi Björck tuotteet saatavilla kaikista HOK-Elannon Prismoista ja Food Market Herkuista sekä valikoiduista S-marketeista
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.