Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Sinisimpukat ja ranskalaiset herkkutwistillä

Sano se simpukoin – sinisimpukat #herkkutwistillä by Tomi Björck

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Sinisimpukat ovat helppoa ja astetta erityisempää pikaruokaa. Tomi Björckin loihtimien valmisliemien avulla simpukoiden valmistaminen ei voisi enää olla vaivattomampaa. Herkku by Tomi Björck tuotteet saatavilla HOK-Elannon Prismoista ja Food Market Herkuista sekä valikoiduista S-marketeista.

Ainekset

1 kpl
(1 pss) Herkku Fish Market by Tomi Björck -liemi simpukoille (kookos-lime tai curry-rakuuna)
1 kg
Sinisimpukoita
Korianteria tai rakuunaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Tarkista, että simpukan kuori on ehjä ja kiinni. Heitä pois kaikki rikkinäiset simpukat. Kopauta vielä avautuneita simpukoita kevyesti ja heitä pois ne, jotka eivät sulkeudu. Harjaa ja huuhtele simpukat kylmässä vedessä.

2

Kuumenna liemi kattilassa. Lisää simpukat kiehuvaan liemeen.

3

Peitä kannella ja anna simpukoiden kypsyä noin 5 minuuttia. Sekoita välillä. Simpukat ovat valmiina, kun ne ovat avautuneet. Poista avautumattomat simpukat.

4

Kaada simpukat liemineen tarjoiluastiaan tai tarjoa suoraan kattilasta. Koristele ja mausta tuoreella korianterilla tai rakuunalla.

Liemistä ja muista Tomi Björckin kanssa suunnitelluista tuotteista lisää infoa löydät osoitteesta s-kaupat.fi

Tomi-bjorck-kasikirjoitus

Herkku by Tomi Björck tuotteet saatavilla kaikista HOK-Elannon Prismoista ja Food Market Herkuista sekä valikoiduista S-marketeista

Miltä maistui?
Resepti:
Tomi Björck
Kuvat:
HOK-Elanto
Julkaistu: 25.10.2022
Muokattu: 21.10.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.