Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gnaudan ulko- tai sisäfileetä

Marinadi:

1/2 dlöljyä
1 dlpunaviiniä
2 kplvalkosipulin kynttä
1 tltimjamia
1/2 tlvalkopippuria
1 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Sekoita marinadin ainekset. Leikkaa liha palasiksi ja pane ne marinointiliemeen. Anna marinoitua muutaman tunnin tai yön yli. Kuumenna uunin grillivastus. Pujottele lihapalat kylmässä vedessä liotettuihin puisiin varrastikkuihin. Paista vartaat uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Tarjoile lisäkkeenä tomaatteja, sitruunaa, ruohosipulia sekä haudutettua hapankaalia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä