Saslikki - Yhteishyvä

Saslikki

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Naudan ulko- tai sisäfileetä

MARINADI:

1/2 dl
Öljyä
1 dl
Punaviiniä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 tl
Timjamia
1/2 tl
Valkopippuria
1 tl
Suolaa

Näin teet

1

Sekoita marinadin ainekset. Leikkaa liha palasiksi ja pane ne marinointiliemeen. Anna marinoitua muutaman tunnin tai yön yli. Kuumenna uunin grillivastus. Pujottele lihapalat kylmässä vedessä liotettuihin puisiin varrastikkuihin. Paista vartaat uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Tarjoile lisäkkeenä tomaatteja, sitruunaa, ruohosipulia sekä haudutettua hapankaalia.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 9.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa