Saslikki

Nappaa talteen!
| 600 g | naudan ulko- tai sisäfileetä |
| Marinadi: | |
|---|---|
| 1/2 dl | öljyä |
| 1 dl | punaviiniä |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 tl | timjamia |
| 1/2 tl | valkopippuria |
| 1 tl | suolaa |
- 1.
Sekoita marinadin ainekset. Leikkaa liha palasiksi ja pane ne marinointiliemeen. Anna marinoitua muutaman tunnin tai yön yli. Kuumenna uunin grillivastus. Pujottele lihapalat kylmässä vedessä liotettuihin puisiin varrastikkuihin. Paista vartaat uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Tarjoile lisäkkeenä tomaatteja, sitruunaa, ruohosipulia sekä haudutettua hapankaalia.
Saslikki
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | naudan ulko- tai sisäfileetä |
Marinadi: | |
| 1/2 dl | öljyä |
| 1 dl | punaviiniä |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 tl | timjamia |
| 1/2 tl | valkopippuria |
| 1 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Sekoita marinadin ainekset. Leikkaa liha palasiksi ja pane ne marinointiliemeen. Anna marinoitua muutaman tunnin tai yön yli. Kuumenna uunin grillivastus. Pujottele lihapalat kylmässä vedessä liotettuihin puisiin varrastikkuihin. Paista vartaat uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Tarjoile lisäkkeenä tomaatteja, sitruunaa, ruohosipulia sekä haudutettua hapankaalia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























