Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savujuusto-tonnikalavuoka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
(à 185 g/140 g) tonnikalahiutaleita öljyssä
1 kpl
Ruukku ruohosipulia
150 g
Savusulatejuustoviipaleita
500 g
Pakasteperunasipulisekoitusta
2 dl
Ruokakermaa
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Valuta öljy tonnikalasta. Hienonna ruohosipuli ja savujuustoviipaleet. Sekoita tonnikala, ruohosipulisilppu, savujuusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään. Sekoita kulhossa ruokakerma, suola ja timjami. Kaada vuokaan päällimmäiseksi. Kypsennä uunin alatasolla noin tunti. Peitä halutessasi vuoka paistamisen loppupuolella leivinpaperilla, jotta pinta ei kuivu liikaa. Tarjoa raikkaan, esimerkiksi ananas-jäävuorisalaatin salaatin kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.