Savujuusto-tonnikalavuoka

Nappaa talteen!
| 2 kpl | (à 185 g/140 g) tonnikalahiutaleita öljyssä |
| 1 kpl | ruukku ruohosipulia |
| 150 g | savusulatejuustoviipaleita |
| 500 g | pakasteperunasipulisekoitusta |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 tl | timjamia |
- 1.
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Valuta öljy tonnikalasta. Hienonna ruohosipuli ja savujuustoviipaleet. Sekoita tonnikala, ruohosipulisilppu, savujuusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään. Sekoita kulhossa ruokakerma, suola ja timjami. Kaada vuokaan päällimmäiseksi. Kypsennä uunin alatasolla noin tunti. Peitä halutessasi vuoka paistamisen loppupuolella leivinpaperilla, jotta pinta ei kuivu liikaa. Tarjoa raikkaan, esimerkiksi ananas-jäävuorisalaatin salaatin kanssa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | (à 185 g/140 g) tonnikalahiutaleita öljyssä |
| 1 kpl | ruukku ruohosipulia |
| 150 g | savusulatejuustoviipaleita |
| 500 g | pakasteperunasipulisekoitusta |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 tl | timjamia |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Valuta öljy tonnikalasta. Hienonna ruohosipuli ja savujuustoviipaleet. Sekoita tonnikala, ruohosipulisilppu, savujuusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään. Sekoita kulhossa ruokakerma, suola ja timjami. Kaada vuokaan päällimmäiseksi. Kypsennä uunin alatasolla noin tunti. Peitä halutessasi vuoka paistamisen loppupuolella leivinpaperilla, jotta pinta ei kuivu liikaa. Tarjoa raikkaan, esimerkiksi ananas-jäävuorisalaatin salaatin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























