Savujuusto-tonnikalavuoka - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savujuusto-tonnikalavuoka

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(à 185 g/140 g) tonnikalahiutaleita öljyssä
1 kpl
Ruukku ruohosipulia
150 g
Savusulatejuustoviipaleita
500 g
Pakasteperunasipulisekoitusta
2 dl
Ruokakermaa
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Timjamia

Näin teet

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Valuta öljy tonnikalasta. Hienonna ruohosipuli ja savujuustoviipaleet. Sekoita tonnikala, ruohosipulisilppu, savujuusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään. Sekoita kulhossa ruokakerma, suola ja timjami. Kaada vuokaan päällimmäiseksi. Kypsennä uunin alatasolla noin tunti. Peitä halutessasi vuoka paistamisen loppupuolella leivinpaperilla, jotta pinta ei kuivu liikaa. Tarjoa raikkaan, esimerkiksi ananas-jäävuorisalaatin salaatin kanssa.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
Muokattu: 15.5.2019