Savujuusto-tonnikalavuoka

arvosana4/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kpl(à 185 g/140 g) tonnikalahiutaleita öljyssä
1 kplruukku ruohosipulia
150 gsavusulatejuustoviipaleita
500 gpakasteperunasipulisekoitusta
2 dlruokakermaa
1/2 tlsuolaa
1 tltimjamia

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 200 asteeseen. Valuta öljy tonnikalasta. Hienonna ruohosipuli ja savujuustoviipaleet. Sekoita tonnikala, ruohosipulisilppu, savujuusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään. Sekoita kulhossa ruokakerma, suola ja timjami. Kaada vuokaan päällimmäiseksi. Kypsennä uunin alatasolla noin tunti. Peitä halutessasi vuoka paistamisen loppupuolella leivinpaperilla, jotta pinta ei kuivu liikaa. Tarjoa raikkaan, esimerkiksi ananas-jäävuorisalaatin salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä