Savukalabruschetat | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Savukalabruschetat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 - 250 g
Savukalaa
2 kpl
Kevätsipulin vartta tai 2 rkl ruohosipulia
1 rkl
Sitruunan mehu
Rouhittua mustapippuria
4 kpl
Rapeaa leipäviipaletta puolitettuna
1/2 dl
Oliiviöljyä
Ruohosipulia
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda leivät ja sivele ne öljyllä ja valkosipulilla.Pieni savukala paloiksi ja silppua kevätsipulin varret. Jaa kalapalat ja sipulisilppu leiville. Valele leipien päälle sitruunanmehua. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja tarjoa heti.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 30.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.