Savukalabruschetat | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Savukalabruschetat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 - 250 g
Savukalaa
2 kpl
Kevätsipulin vartta tai 2 rkl ruohosipulia
1 rkl
Sitruunan mehu
Rouhittua mustapippuria
4 kpl
Rapeaa leipäviipaletta puolitettuna
1/2 dl
Oliiviöljyä
Ruohosipulia
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda leivät ja sivele ne öljyllä ja valkosipulilla.Pieni savukala paloiksi ja silppua kevätsipulin varret. Jaa kalapalat ja sipulisilppu leiville. Valele leipien päälle sitruunanmehua. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja tarjoa heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 30.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.