Savukalalla täytetty munakasrulla | Munakkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Savukalalla täytetty munakasrulla

Savukalalla täytetty munakasrulla

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Laita munakasrullan täytteeksi tuorejuustoa, pestoa ja lohta. Kuorruta arkiruokien herkku juustoraasteella.

Ainekset

munakas:

6 kpl
Kananmunaa
6 dl
Maitoa
1 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa

täyte:

200 g
Tuorejuustoa (esim. aurinkokuivattu tomaatti)
3 rkl
Punaista pestoa
3 rkl
Hienonnettua tilliä
300 g
Lämminsavustettua lohta

pinnalle:

1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito ja vatkaa joukkoon vehnäjauhot sekä suola. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.

6 kpl
Kananmunaa
6 dl
Maitoa
1 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
2

Valmista täyte. Sekoita notkistetun tuorejuuston joukkoon pesto ja hienonnettu tilli. Levitä seos munakkaalle. Perkaa savukala ja paloittele kala pieniksi paloiksi. Levitä savukala täytteen päälle. Kääri munakas rullalle pitkältä sivulta alkaen.

200 g
Tuorejuustoa (esim. aurinkokuivattu tomaatti)
3 rkl
Punaista pestoa
3 rkl
Hienonnettua tilliä
300 g
Lämminsavustettua lohta
3

Tarjoa heti tai jäähdytä ja lämmitä ennen tarjoamista. Sirottele pinnalle juustoraastetta ja lämmitä rullaa 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

1 dl
Juustoraastetta
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.3.2007
Muokattu: 20.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.