Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savulohisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Annosta
Fork and knife
1 Annosta

Ainekset

300 g
Valmista savulohta tai itse savustettua lohta
1 kpl
Ruukku salaattia
1/2 kpl
Kurkkua lastuina
1 kpl
Päärynä
1 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina basilikaöljyssä
1 kpl
Nippu ruohosipulia

Kastike:

1 rkl
Aurinkokuivattujen tomaattien lientä
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta salaatti. Pese kurkku ja vedä siitä juustohöylällä ohuita lastuja. Kuori ja paloittele päärynä. Kokoa salaatti salaatinlehdistä, kurkkulastuista, päärynästä ja aurinkokuivatuista tomaattikuutioista. Leikkaa saksilla sekaan ruohosipulia. Paloittele lohi ja sekoita se varoen salaattiin.

1 kpl
Ruukku salaattia
1/2 kpl
Kurkkua lastuina
1 kpl
Päärynä
1 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina basilikaöljyssä
1 kpl
Nippu ruohosipulia
300 g
Valmista savulohta tai itse savustettua lohta
2

Sekoita salaatille kastike aurinkokuivattujen tomaattien liemestä, sitruunamehusta, suolasta ja pippurista. Valuta kastike salaatin joukkoon tai tarjoile erikseen.

1 rkl
Aurinkokuivattujen tomaattien lientä
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Mustapippuria
Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2006
|
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.