Savusiikaleivät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savusiikaleivät

???
Annokset
4
Pienet juhlavat voileivät toimivat sekä alkuruokana että pikkusuolaisena iltapalana. Voit tehdä leivät jääkaappiin noin tuntia ennen tarjoamista.
Jaa Somessa

Ainekset

8 kpl
Saaristolaisleipää
2 kpl
Kananmunaa
40 g
Pehmeää voita
Suolaa
200 g
Savusiikaa
Pala kurkkua
Tilliä
Kapriksia
1 dl
Ranskankermaa
1 rkl
Piparjuuritahnaa

Näin teet

1

Keitä munat koviksi, noin 7 minuuttia. Jäähdytä ja hienonna munat, sekoita joukkoon voi ja mausta suolalla. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Paloittele savusiika ja poista ruodot.
Mausta ranskankerma piparjuuritahnalla. Leikkaa leipäviipaleet puoliksi. Levitä munavoi leiville. Lisää päälle tillisilppua ja kurkkukuutioita. Jaa päälle savusiika. Koristele kapriksilla. Valuta lusikalla piparjuurikerma päälle.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2016
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja28 g111 g
Proteiinia18 g71 g
Rasvaa20 g79 g
Kuituja4 g16 g
Energiaa kj1545 6181
Energiaa kcal370 1478

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Pala kurkkua

  • Tilliä

  • Kapriksia

  • 1 rkl Piparjuuritahnaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja28 g111 g
Proteiinia18 g71 g
Rasvaa20 g79 g
Kuituja4 g16 g
Energiaa kj1545 6181
Energiaa kcal370 1478

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Pala kurkkua

  • Tilliä

  • Kapriksia

  • 1 rkl Piparjuuritahnaa

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.