Savusilakkasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Savusilakkasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1/2 kg
Savusilakoita
2 kpl
Salaattisipulia
1/2 dl
Tillisilppua
1 dl
Kevytranskankermaa
6 - 8 kpl
Keitettyä perunaa
3 kpl
Keitettyä kananmunaa
1/2 kpl
Maustekurkkua
1/2 kpl
Pientä kurkkua
Pieni kerä rapeaa salaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Perkaa savusilakat ja paloittele kalan liha sopiviksi suupaloiksi. Silppua sipulit pieneksi ja sekoita silppu keskenään silputun tillin ja ranskankerman kanssa. Sekoita mukaan savusilakkapalat. Viipaloi perunat, kananmunat, maustekurkku ja tuorekurkku. Pieni salaatti. Kokoa salaatti tarjoiluvadille. Aseta alimmaiseksi salaattia, sen päälle peruna- ja maustekurkkuviipaleita ja sitten kananmunaa ja tuorekurkkua. Viimeistele salaatti savukalaseoksella.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 30.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.