Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savustetut lohiperhoset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Lohimedaljongia
1 kpl
Savustuspussi (uunikäyttöön soveltuva)
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Oliivitapenade

1 kpl
(n. 370 ml) kivettömiä mustia oliiveja
2 rkl
Pieniä kapriksia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Sitruunanmehua
1/2 dl
Oliiviöljyä
1/2 dl
Silputtua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 275 asteeseen. Anna uunipellin kuumentua uunissa. Siirrä lohimedaljongit savustuspussiin.

2

Taita pussi tiiviisti kiinni.

3

Nosta pussi kuumalle pellille, uunin alimmalle tasolle. Savusta 275-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Laske lämpö 175 asteeseen ja jatka savustamista vielä 25 minuuttia.

4

Anna medaljonkien vetäytyä pussissa kymmenisen minuuttia ja avaa pussi varovasti joko käsin tai saksilla.

5

Mausta kala suolalla ja pippurilla. Tarjoa oliivitapenaden kanssa.

6

Valuta oliivit ja siirrä ne tehosekoittimeen. Lisää muut ainekset. Pyöräytä tasaiseksi tai hieman karkeammaksi tahnaksi. Tarkista maku.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.