Seesamisilakkarullat
Ainekset
Valmistus
Nosta silakat sulamaan laakeaan astiaan. Sekoita makuliemen ainekset ja valuta fileiden päälle. Anna maustua, kunnes silakat ovat täysin sulaneet. Poista silakoista selkäevät ja leikkaa fileet pituussuunnassa kahteen osaan. Rullaa fileet nahkapinta ulospäin ja nosta kevyesti voilla voideltuun pieneen uunivuokaan. Siivilöi liemi ja kaada silakkarullien päälle. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
109
455
7,0 g
1,3 g
2,8 g
1,0 g
0,3 g
8,3 g
4,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Raastettua inkivääriä,
Valkosipulinkynsi,
Voita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli