Sellerisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Sellerisalaatti

Sellerisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Juuriselleristä, valkokaalista, omenasta ja hasselpähkinärouheesta valmistuu ihanasti rouskuva salaatti. Sellerisalaatti maistuu erinomaisesti esimerkiksi kalan lisäkkeenä.

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Hapanta omenaa
1/4 kpl
Valkokaalia
1/2 kpl
Juuriselleriä
1 dl
Hasselpähkinärouhetta
1 kpl
(227/136 g) ananaspaloja
1/2 kpl
Sitruunanmehu
1 dl
Kevytmajoneesia
1 dl
Kuohukermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja suikaloi kasvikset ja sekoita ne kulhoon hasselpähkinärouheen ja pieneksi pilkotun ananaksen kanssa. Vaahdota kerma ja sekoita siihen majoneesi ja sitruunanmehu. Lisää kastike salaatin sekaan ja tarjoile kalan lisäkkeenä.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.