Sharon-appelsiinisalaatti

Nappaa talteen!
| 2 kpl | kypsää sharonia |
| 2 kpl | appelsiinia |
| Makuliemi | |
|---|---|
| 1/2 dl | vettä |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1 kpl | limetin raastettu kuori ja puristettua mehu |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| Makuliemi | |
| mantelilastuja | |
- 1.
Valmista makuliemi. Keitä vettä, sokeria ja limetin raastettua kuorta pienessä kattilassa pari minuuttia. Nosta kattila syrjään ja mausta liemi limetin mehulla ja vaniljasokerilla. Anna jäähtyä. Pese ja poista sharoneista kannat. Leikkaa hedelmät ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi ja viipaloi appelsiini. Nostele hedelmäviipaleet tarjoiluvadille. Valuta päälle makuliemi. Ripottele pinnalle kuivalla pannulla paahdettuja mantelilastuja.
Sharon-appelsiinisalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | kypsää sharonia |
| 2 kpl | appelsiinia |
Makuliemi | |
| 1/2 dl | vettä |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1 kpl | limetin raastettu kuori ja puristettua mehu |
| 1 tl | vaniljasokeria |
Makuliemi | |
| mantelilastuja | |
Valmistus
- 1
Valmista makuliemi. Keitä vettä, sokeria ja limetin raastettua kuorta pienessä kattilassa pari minuuttia. Nosta kattila syrjään ja mausta liemi limetin mehulla ja vaniljasokerilla. Anna jäähtyä. Pese ja poista sharoneista kannat. Leikkaa hedelmät ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi ja viipaloi appelsiini. Nostele hedelmäviipaleet tarjoiluvadille. Valuta päälle makuliemi. Ripottele pinnalle kuivalla pannulla paahdettuja mantelilastuja.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












