Sharonia ja mozzarellaa

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
2 kplsharon-hedelmää
1 kpl(130 g) mozzarellajuustoa
10 kplisoa basilikanlehteä
1 rkloliiviöljyä
suolaa

Lisäksi

liotettuja varrastikkuja

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele sharonit. Leikkaa hedelmät ja juusto ohuiksi viipaleiksi. Lado vedessä liotettuihin tikkuihin vuorotellen hedelmää, juustoa ja basilikaa. Ripottele väleihin kevyesti suolaa. Pirskota päälle oliiviöljyä.

    Lämmitä 225-asteisessa uunissa 6–8 minuuttia tai kunnes juusto hieman sulaa. Tarjoile alkupaloina.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025