Sharonia ja mozzarellaa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sharonia ja mozzarellaa

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sharon-hedelmää
1 kpl
(130 g) mozzarellajuustoa
10 kpl
Isoa basilikanlehteä
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa

lisäksi

Liotettuja varrastikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele sharonit. Leikkaa hedelmät ja juusto ohuiksi viipaleiksi. Lado vedessä liotettuihin tikkuihin vuorotellen hedelmää, juustoa ja basilikaa. Ripottele väleihin kevyesti suolaa. Pirskota päälle oliiviöljyä.

Lämmitä 225-asteisessa uunissa 6–8 minuuttia tai kunnes juusto hieman sulaa. Tarjoile alkupaloina.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.