Sharonia ja mozzarellaa - Yhteishyvä

Sharonia ja mozzarellaa

???
Annokset
2
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Sharon-hedelmää
1 kpl
(130 g) mozzarellajuustoa
10 kpl
Isoa basilikanlehteä
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa

LISÄKSI

Liotettuja varrastikkuja

Näin teet

1

Huuhtele sharonit. Leikkaa hedelmät ja juusto ohuiksi viipaleiksi. Lado vedessä liotettuihin tikkuihin vuorotellen hedelmää, juustoa ja basilikaa. Ripottele väleihin kevyesti suolaa. Pirskota päälle oliiviöljyä.

Lämmitä 225-asteisessa uunissa 6–8 minuuttia tai kunnes juusto hieman sulaa. Tarjoile alkupaloina.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa