Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sianlihakastike uudella tavalla

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porsaanlihasuikaleita
1 rkl
Margariinia tai öljyä
2 kpl
Sipulia silputtuna
10 kpl
Maustepippuria
2 rkl
Vehnäjauhoja
4 dl
Vettä
2 1/2 dl
Wokkikastiketta
1/2 - 1 dl
Ruoanvalmistuskermaa
Suolaa tarvittaessa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista kolmannes lihaa kevyesti sekoittaen paistinpannussa tai padassa rasvassa. Lisää joukkoon vähitellen loput lihasuikaleet ja ruskista niitäkin hiukan. Lisää kuoritut ja silputut sipulit, alenna levyn lämpöä. Lisää pippurit ja jauhot lihojen joukkoon. Sekoita ja ruskista edelleen. Lisää vesi. Keitä kunnes lihat ja sipulit kypsyvät, 10-15 minuuttia. Sekoita joukkoon makusi mukaan wokkikastiketta (esim. Poutun valmiskastike) ja kermaa. Hauduta hetki ja tarjoa vaikkapa riisiputingin eli pinaatti-yrttiriisin lisänä.

Miltä maistui?
Resepti:
Pirjo Muurine
Kuvat:
Pekka Harste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 9.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.