Sianlihakastike uudella tavalla

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gporsaanlihasuikaleita
1 rklmargariinia tai öljyä
2 kplsipulia silputtuna
10 kplmaustepippuria
2 rklvehnäjauhoja
4 dlvettä
2 1/2 dlwokkikastiketta
1/2 - 1 dlruoanvalmistuskermaa
suolaa tarvittaessa

Valmistus

  1. 1

    Ruskista kolmannes lihaa kevyesti sekoittaen paistinpannussa tai padassa rasvassa. Lisää joukkoon vähitellen loput lihasuikaleet ja ruskista niitäkin hiukan. Lisää kuoritut ja silputut sipulit, alenna levyn lämpöä. Lisää pippurit ja jauhot lihojen joukkoon. Sekoita ja ruskista edelleen. Lisää vesi. Keitä kunnes lihat ja sipulit kypsyvät, 10-15 minuuttia. Sekoita joukkoon makusi mukaan wokkikastiketta (esim. Poutun valmiskastike) ja kermaa. Hauduta hetki ja tarjoa vaikkapa riisiputingin eli pinaatti-yrttiriisin lisänä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Pirjo Muurine
Kuvat:
Pekka Harste, Studio Fotoni Oy
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä