Sienikrepit | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sienikrepit

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

lettutaikina

2 kpl
Kananmunaa
1 l
Kivennäisvettä
2 dl
Maitojauhetta
6 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
100 g
Sulatettua margariinia tai voita

täyte

600 g
Herkkusieniä
2 rkl
Margariinia
3 rkl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Soijakastiketta
1 kpl
(200 g) maustettua tuorejuustoa, esim. pippuri
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Riko kulhossa munien rakenne. Sekoita joukkoon kivennäisvesi, maitojauhe ja jauhot. Mausta suolalla. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista isoja lettuja pannulla tai muurinpohjapannulla. Anna niiden jäähtyä täytteen teon ajan. Harjaa sienet pullasudilla puhtaiksi. Viipaloi sienet ja paahda kuivalla pannulla muutama minuutti, jotta suurin osa nesteestä haihtuu. Lisää joukkoon rasvanokare ja jauhot. Kääntele hetki. Lisää joukkoon soijakastike ja tuorejuusto. Nosta pannu syrjään ja sekoita ainekset niin, että juusto sulaa.Täytä letut täytteellä, lisää juustoraastetta, jos et kuorruta lettuja uunissa. Kääri rullalle. Halutessasi nosta letut uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraaste. Gratinoi kuumien grillivastusten alla noin 5 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.