Sienilihapullat | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sienilihapullat

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

400 g
Naudan jauhelihaa
4 rkl
Korppujauhoja
1 1/2 dl
Vettä tai kermaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Muna
1 tl
Suolaa
1 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Meiramia
200 g
Herkkusieniä
Öljyä ja margariinia paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita ensin kulhossa korppujauhot ja neste. Anna niiden hetken aikaa turvota. Hienonna sipuli ja kuullota se halutessasi. Lisää se jauhelihan, munan ja mausteiden kanssa turvonneiden korppujauhojen joukkoon. Hienonna terävällä veitsellä herkkusienet pienen pieniksi kuutioiksi. Lisää sienet taikinan joukkoon ja sekoita huolellisesti. Pyörittele kostutetuilla käsillä pieniä lihapulia ja paista ne kypsiksi ja kauniin ruskeiksi pannulla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.