Sienillä täytetyt tomaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sienillä täytetyt tomaatit

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

4 - 6 kpl
Tomaattia
1 kpl
Herkkusieniä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 rkl
Öljyä tai margariinia
1 rkl
Korppujauhoja
1 kpl
Kanttarellituorejuustoa
1/2 tl
Balsamicoa
Suolaa
Hiukan mustapippuria
1/2 tl
Timjamia
1 dl
Emmentaljuustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa tomaattien päältä viipale ja koverra tomaatit tyhjiksi. Jätä tomaatit valumaan alassuin. Puhdista sienet ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista sienet ja sipulit ja anna hautua, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut. Sekoita joukkoon korppujauhot ja tuorejuusto ja mausteet. Lusikoi seos koverrettuihin tomaatteihin ja ripottele päälle juustoraastetta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoa salaatin kanssa kasvisruokana tai lisäkkeenä liha- ja kalaruoille.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.