Sekoita pehmeä rasva, jauhot ja leivinjauhe koneella tai sormilla nyppien. Lisää maitorahka ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kauli voitaikina noin 30x40 cm levyksi jauhoja apuna käyttäen. Paina pyöreällä muotilla noin 8 cm halkaisijaltaan olevia levyjä. Valmista täyte. Hienonna sienet ja paista niitä pannulla, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Mausta sienet. Kaada ne kulhoon ja sekoita hienonnetun sipulinvarsien ja juustoraasteen kanssa. Nostele ruokalusikallinen täytettä taikinalevyille ja taita levyt kolmioiksi. Nipistä taikinat yhteen keskeltä. Voitele pinnat munalla ja paista niitä 225 asteessa 10-12 minuuttia, kunnes ne ovat kullankeltaisia.
Valmista täyte. Hienonna sienet ja paista niitä pannulla, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Mausta sienet. Kaada ne kulhoon ja sekoita hienonnetun sipulinvarsien ja juustoraasteen kanssa. Nostele ruokalusikallinen täytettä taikinalevyille ja taita levyt kolmioiksi. Nipistä taikinat yhteen keskeltä.
Voitele pinnat munalla ja paista niitä 225 asteessa 10-12 minuuttia, kunnes ne ovat kullankeltaisia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.