Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sienirisotto

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

8 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio tai 1,5 rkl kasvisfondia
2 rkl
Öljyä
2 kpl
Sipulia
400 g
Sieniä
1/4 tl
Suolaa
3 dl
Risottoriisiä
1 dl
Parmesaanijuutoa raasteena

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää kasvisliemikuutio tai fondi. Siirrä odottamaan. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää sipulikuutiot, kuullota noin 5 minuuttia. Lisää sienet ja paista käännellen hetki. Mausta suolalla. Lisää risottoriisi ja kuullota noin minuutti.

8 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio tai 1,5 rkl kasvisfondia
2 rkl
Öljyä
2 kpl
Sipulia
400 g
Sieniä
1/4 tl
Suolaa
3 dl
Risottoriisiä
2

Lisää kasvisliemi vähitellen riisin joukkoon, noin 1 dl kerrallaan. Lisää lientä sitä mukaa, kun se on imeytynyt riiseihin. Sekoita, kunnes koko nestemäärä on imeytynyt. Tarkista riisin kypsyys ja sekoita parmesaani risottoon.

1 dl
Parmesaanijuutoa raasteena
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
|
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.