Silakkaleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Silakkaleivät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

150 g
Pakastesilakkafileitä
3 rkl
Sitruunamehua
1 dl
Vettä
1/2 tl
Suolaa

mausteseos:

3 rkl
Rypsiöljyä
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

Maalahden-limppua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista sulaneista silakkafileistä nahka vetämällä se irti. Sekoita kulhossa sitruunamehu, vesi ja suola keskenään. Nosta fileet liemeen ja anna marinoitua viileässä muutama tunti. Valuta silakat. Sekoita mausteseoksen aineet ja nosta joukkoon silakkafileet. Anna maustua viileässä muutaman tunnin ennen tarjoilua. Aseta silakkafileitä leipäviipaleille ja tarjoile.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.