Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
150 gpakastesilakkafileitä
3 rklsitruunamehua
1 dlvettä
1/2 tlsuolaa

Mausteseos:

3 rklrypsiöljyä
2 rklhienonnettua tilliä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Lisäksi

maalahden-limppua

Valmistus

  1. 1

    Poista sulaneista silakkafileistä nahka vetämällä se irti. Sekoita kulhossa sitruunamehu, vesi ja suola keskenään. Nosta fileet liemeen ja anna marinoitua viileässä muutama tunti. Valuta silakat. Sekoita mausteseoksen aineet ja nosta joukkoon silakkafileet. Anna maustua viileässä muutaman tunnin ennen tarjoilua. Aseta silakkafileitä leipäviipaleille ja tarjoile.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025