Sinappimuusi

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kgjauhoisia perunoita
2 1/2 dllämmintä maitoa
2 rklmargariinia
2 rkldijon-sinappia
1 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi. Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa. Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola. Tarjoile liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025