Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sinappimuusi

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
Jauhoisia perunoita
2 1/2 dl
Lämmintä maitoa
2 rkl
Margariinia
2 rkl
Dijon-sinappia
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi. Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa. Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola. Tarjoile liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.