Sinappimuusi - Yhteishyvä

Sinappimuusi

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Jauhoisia perunoita
2 1/2 dl
Lämmintä maitoa
2 rkl
Margariinia
2 rkl
Dijon-sinappia
1 tl
Suolaa

Näin teet

1

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi. Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa. Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola. Tarjoile liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa