Sinappisilakat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sinappisilakat

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Sinappisilakat valmistuvat helposti. Tämä edullinen lisäke maistuu sekä lämpimänä että kylmänä.

Ainekset

1 kg
Silakkafileitä
1 tl
Merisuolaa
1 tl
Sitruunapippuria
1 dl
Tillisilppua

päälle:

2 dl
Makeaa sinappia
1/2 dl
Öljyä
1 dl
Vettä
1/4 tl
Valkopippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Levitä silakkafileet nahkapuolet alaspäin eteesi voipaperille. Ripottele päälle suola, pippuri ja tillisilppu. Käännä kalat rulliksi pyrstöstä alkaen ja lado matalaan uunivuokaan. Kuumenna uuni 175 asteeseen.Sekoita sinappi, öljy ja vesi. Mausta seos pippurilla makusi mukaan ja valuta kalojen päälle. Kypsennä hiljaa hauduttaen noin 40 minuuttia. Tarjoa kalat lämpiminä tai kylminä.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.