Sinappisilakat - Yhteishyvä

Sinappisilakat

???
Annokset
8
Sinappisilakat valmistuvat helposti. Tämä edullinen lisäke maistuu sekä lämpimänä että kylmänä.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Silakkafileitä
1 tl
Merisuolaa
1 tl
Sitruunapippuria
1 dl
Tillisilppua

PÄÄLLE:

2 dl
Makeaa sinappia
1/2 dl
Öljyä
1 dl
Vettä
1/4 tl
Valkopippuria

Näin teet

1

Levitä silakkafileet nahkapuolet alaspäin eteesi voipaperille. Ripottele päälle suola, pippuri ja tillisilppu. Käännä kalat rulliksi pyrstöstä alkaen ja lado matalaan uunivuokaan. Kuumenna uuni 175 asteeseen.Sekoita sinappi, öljy ja vesi. Mausta seos pippurilla makusi mukaan ja valuta kalojen päälle. Kypsennä hiljaa hauduttaen noin 40 minuuttia. Tarjoa kalat lämpiminä tai kylminä.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 31.1.2019
Jaa Somessa