Ota fileelankku huoneenlämpöön vähintään 1 tunti ennen grillaamista. Voit kypsentää lankun hiili- tai kaasugrillissä tai grilliparilalla.
Kuumenna grilli. Sivele lihan pintaan öljyä, jos käytät grilliparilaa. Murskaa maissilastut ja sekoita juustoraaste joukkoon.
Grillaa lihaa 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää sipsiseos pinnalle ja kypsennä fileelankkua 2–3 minuuttia epäsuorassa lämmössä grillissä tai 225-asteisessa uunissa. Paloittele annospaloiksi ja tarjoa esimerkiksi salaatin ja salsakastikkeen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
89
372
6,8 g
1,7 g
0,5 g
—
—
6,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 dl Cheddarjuustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli