Sipsipossu - Yhteishyvä

Sipsipossu

Sipsipossu
Annokset
6
Ruokavalio
Valmiiksi maustetusta fileelankusta syntyy helposti texmex-versio, kun päällystät sen rouhituilla maissilastuilla ja cheddarjuustolla.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(n. 1 kg) porsaan fileelankku
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
(à 200 g) maissilastuja
1 1/2 dl
Cheddarjuustoraastetta

Näin teet

1

Ota fileelankku huoneenlämpöön vähintään 1 tunti ennen grillaamista. Voit kypsentää lankun hiili- tai kaasugrillissä tai grilliparilalla.

1 kpl
(n. 1 kg) porsaan fileelankku
2

Kuumenna grilli. Sivele lihan pintaan öljyä, jos käytät grilliparilaa. Murskaa maissilastut ja sekoita juustoraaste joukkoon.

1 kpl
(n. 1 kg) porsaan fileelankku
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
(à 200 g) maissilastuja
1 1/2 dl
Cheddarjuustoraastetta
3

Grillaa lihaa 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää sipsiseos pinnalle ja kypsennä fileelankkua 2–3 minuuttia epäsuorassa lämmössä grillissä tai 225-asteisessa uunissa. Paloittele annospaloiksi ja tarjoa esimerkiksi salaatin ja salsakastikkeen kanssa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Anna Huovinen
Julkaistu: 25.4.2018
Muokattu: 18.9.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g3 g
Proteiinia6 g38 g
Rasvaa7 g41 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj372 2232
Energiaa kcal89 533

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 dl Cheddarjuustoraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g3 g
Proteiinia6 g38 g
Rasvaa7 g41 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj372 2232
Energiaa kcal89 533

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 dl Cheddarjuustoraastetta

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.