Sipuli-perunakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sipuli-perunakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Sipulia
1/2 kpl
Purjoa
6 kpl
Perunaa
1 rkl
Öljyä
1 l
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio tai 1,5 rkl kasvisfondia
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
1/2 tl
Basilikaa
20 g
Parmesaanijuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja viipaloi sipuli. Halkaise, huuhtele ja paloittele purjo. Pese, kuori ja paloittele perunat. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita ja purjoa, kunnes ne pehmenevät. Lisää perunat, vesi, kasvisliemikuutio tai -fondi ja mausteet. Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää parmesaanijuusto lastuina. Tarjoile keittoa leivän kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.