Sisäfilee ja piparjuurikreemi

Nappaa talteen!
| 500 g | naudan sisäfileetä |
| 1 tl | timjamia |
| 1 tl | rosmariinia |
| 1 tl | suolaa |
| margariinia ja öljyä paistamiseen | |
| Piparjuurikreemi | |
|---|---|
| 1 dl | ranskankermaa |
| 1 rkl | piparjuuritahnaa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| Lisäksi | |
| rucolaa | |
- 1.
Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Hiero yrtit ja suola lihan pintaan. Ruskista liha pannussa rasva-öljyseoksessa. Nosta filee uuniin paistomittarin kanssa ja anna kypsyä 175-asteisssa uunissa, kunnes sisälämpötila on 54-65 °C.
Kääri filee folioon 10 minuutiksi. Leikkaa fileestä terävällä veitsellä ohuita siivuja ja levitä ne tarjoiluvadille. Yhdistä piparjuuritahna ja ranskankerma ja lisää mausteet. Ripottele lihaviipaleiden päälle piparjuurikreemiä ja rucolaa.
Sisäfilee ja piparjuurikreemi
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | naudan sisäfileetä |
| 1 tl | timjamia |
| 1 tl | rosmariinia |
| 1 tl | suolaa |
| margariinia ja öljyä paistamiseen | |
Piparjuurikreemi | |
| 1 dl | ranskankermaa |
| 1 rkl | piparjuuritahnaa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
Lisäksi | |
| rucolaa | |
Valmistus
- 1
Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Hiero yrtit ja suola lihan pintaan. Ruskista liha pannussa rasva-öljyseoksessa. Nosta filee uuniin paistomittarin kanssa ja anna kypsyä 175-asteisssa uunissa, kunnes sisälämpötila on 54-65 °C.
Kääri filee folioon 10 minuutiksi. Leikkaa fileestä terävällä veitsellä ohuita siivuja ja levitä ne tarjoiluvadille. Yhdistä piparjuuritahna ja ranskankerma ja lisää mausteet. Ripottele lihaviipaleiden päälle piparjuurikreemiä ja rucolaa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























