Sisäfilee ja piparjuurikreemi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sisäfilee ja piparjuurikreemi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Naudan sisäfileetä
1 tl
Timjamia
1 tl
Rosmariinia
1 tl
Suolaa
Margariinia ja öljyä paistamiseen

piparjuurikreemi

1 dl
Ranskankermaa
1 rkl
Piparjuuritahnaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

Rucolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Hiero yrtit ja suola lihan pintaan. Ruskista liha pannussa rasva-öljyseoksessa. Nosta filee uuniin paistomittarin kanssa ja anna kypsyä 175-asteisssa uunissa, kunnes sisälämpötila on 54-65 °C.

Kääri filee folioon 10 minuutiksi. Leikkaa fileestä terävällä veitsellä ohuita siivuja ja levitä ne tarjoiluvadille. Yhdistä piparjuuritahna ja ranskankerma ja lisää mausteet. Ripottele lihaviipaleiden päälle piparjuurikreemiä ja rucolaa.

Miltä maistui?
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 3.11.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.