Sisäfilee ja piparjuurikreemi

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gnaudan sisäfileetä
1 tltimjamia
1 tlrosmariinia
1 tlsuolaa
margariinia ja öljyä paistamiseen

Piparjuurikreemi

1 dlranskankermaa
1 rklpiparjuuritahnaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Lisäksi

rucolaa

Valmistus

  1. 1

    Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Hiero yrtit ja suola lihan pintaan. Ruskista liha pannussa rasva-öljyseoksessa. Nosta filee uuniin paistomittarin kanssa ja anna kypsyä 175-asteisssa uunissa, kunnes sisälämpötila on 54-65 °C.

    Kääri filee folioon 10 minuutiksi. Leikkaa fileestä terävällä veitsellä ohuita siivuja ja levitä ne tarjoiluvadille. Yhdistä piparjuuritahna ja ranskankerma ja lisää mausteet. Ripottele lihaviipaleiden päälle piparjuurikreemiä ja rucolaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä