Sisäfilee ja piparjuurikreemi - Yhteishyvä

Sisäfilee ja piparjuurikreemi

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Naudan sisäfileetä
1 tl
Timjamia
1 tl
Rosmariinia
1 tl
Suolaa
Margariinia ja öljyä paistamiseen

PIPARJUURIKREEMI

1 dl
Ranskankermaa
1 rkl
Piparjuuritahnaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

Rucolaa

Näin teet

1

Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Hiero yrtit ja suola lihan pintaan. Ruskista liha pannussa rasva-öljyseoksessa. Nosta filee uuniin paistomittarin kanssa ja anna kypsyä 175-asteisssa uunissa, kunnes sisälämpötila on 54-65 °C.

Kääri filee folioon 10 minuutiksi. Leikkaa fileestä terävällä veitsellä ohuita siivuja ja levitä ne tarjoiluvadille. Yhdistä piparjuuritahna ja ranskankerma ja lisää mausteet. Ripottele lihaviipaleiden päälle piparjuurikreemiä ja rucolaa.

Resepti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 3.11.2014
Muokattu: 15.3.2019
Jaa Somessa