Sisäfilee ja piparjuurikreemi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sisäfilee ja piparjuurikreemi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Naudan sisäfileetä
1 tl
Timjamia
1 tl
Rosmariinia
1 tl
Suolaa
Margariinia ja öljyä paistamiseen

piparjuurikreemi

1 dl
Ranskankermaa
1 rkl
Piparjuuritahnaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

Rucolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Hiero yrtit ja suola lihan pintaan. Ruskista liha pannussa rasva-öljyseoksessa. Nosta filee uuniin paistomittarin kanssa ja anna kypsyä 175-asteisssa uunissa, kunnes sisälämpötila on 54-65 °C.

Kääri filee folioon 10 minuutiksi. Leikkaa fileestä terävällä veitsellä ohuita siivuja ja levitä ne tarjoiluvadille. Yhdistä piparjuuritahna ja ranskankerma ja lisää mausteet. Ripottele lihaviipaleiden päälle piparjuurikreemiä ja rucolaa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 3.11.2014
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.