Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua chili.
Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä hetki sipuli- ja chilisilppua. Lisää tomaattimurska, suola ja oregano. Hauduta kastiketta keskilämmöllä ja kannen alla noin 10 minuuttia.
Purista siskonmakkaroista pieniä palleroita kuumaan tomaattikastikkeeseen. Kypsennä vielä 5 minuuttia. Maista ja lisää halutessasi suolaa.
Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pastasta vesi lävikössä ja sekoita siihen siskonmakkarakastike.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
611
2560
23,5 g
7,3 g
78,3 g
7,8 g
9,5 g
16,5 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli