Siskonmakkarapasta
Ainekset
Valmistus
Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua chili.
Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä hetki sipuli- ja chilisilppua. Lisää tomaattimurska, suola ja oregano. Hauduta kastiketta keskilämmöllä ja kannen alla noin 10 minuuttia.
Purista siskonmakkaroista pieniä palleroita kuumaan tomaattikastikkeeseen. Kypsennä vielä 5 minuuttia. Maista ja lisää halutessasi suolaa.
Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pastasta vesi lävikössä ja sekoita siihen siskonmakkarakastike.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
611
2560
23,5 g
7,3 g
78,3 g
7,8 g
9,5 g
16,5 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli