Siskonmakkarapasta

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Tomaattinen siskonmakkarakastike valmistuu nopeasti. Tarjoa se täysjyväpastan kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 kplpunainen chili
1 rklrypsiöljyä
390 g(1 prk) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
1/2 tlsuolaa
1/2 rklkuivattua oreganoa
400 g(1 pkt) siskonmakkaroita

Lisäksi

400 gtäysjyväpasta

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua chili.

    MääräAinesosa
    1 kplsipuli
    1 kplvalkosipulinkynsi
    1 kplpunainen chili
  2. 2

    Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä hetki sipuli- ja chilisilppua. Lisää tomaattimurska, suola ja oregano. Hauduta kastiketta keskilämmöllä ja kannen alla noin 10 minuuttia.

    MääräAinesosa
    1 rklrypsiöljyä
    390 g(1 prk) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
    1/2 tlsuolaa
    1/2 rklkuivattua oreganoa
  3. 3

    Purista siskonmakkaroista pieniä palleroita kuumaan tomaattikastikkeeseen. Kypsennä vielä 5 minuuttia. Maista ja lisää halutessasi suolaa.

    MääräAinesosa
    400 g(1 pkt) siskonmakkaroita
  4. 4

    Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pastasta vesi lävikössä ja sekoita siihen siskonmakkarakastike.

    MääräAinesosa
    400 gtäysjyväpasta

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä