Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Siskonmakkarapasta

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tomaattinen siskonmakkarakastike valmistuu nopeasti. Tarjoa se täysjyväpastan kanssa.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Punainen chili
1 rkl
Rypsiöljyä
390 g
(1 prk) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 rkl
Kuivattua oreganoa
400 g
(1 pkt) siskonmakkaroita

Lisäksi

400 g
Täysjyväpasta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua chili.

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Punainen chili
2

Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä hetki sipuli- ja chilisilppua. Lisää tomaattimurska, suola ja oregano. Hauduta kastiketta keskilämmöllä ja kannen alla noin 10 minuuttia.

1 rkl
Rypsiöljyä
390 g
(1 prk) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 rkl
Kuivattua oreganoa
3

Purista siskonmakkaroista pieniä palleroita kuumaan tomaattikastikkeeseen. Kypsennä vielä 5 minuuttia. Maista ja lisää halutessasi suolaa.

400 g
(1 pkt) siskonmakkaroita
4

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pastasta vesi lävikössä ja sekoita siihen siskonmakkarakastike.

400 g
Täysjyväpasta
Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
|
Muokattu: 1.2.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

611

2560

23,5 g

7,3 g

78,3 g

7,8 g

9,5 g

16,5 g

2,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli