Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunainen avokado-ravunpyrstöpasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
pkt tagliatelle-tuorepastaa tai 350 g tagliatelle-kuivapastaa
2 dl
ruokakermaa
1 kpl
pieni sipuli
2 rkl
öljyä kuullottamiseen
1 kpl
sitruuna, luomu
2 kpl
syöntikypsää avokadoa
1 kpl
pss pinaattia
1 kpl
prk ravunpyrstöjä tilliliemessä, valutettuina
100 g
parmesaanijuustoa
suolaa, mustapippuria, ripaus sokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori ja silppua sipuli ja kuullota öljyssä.

2

Raasta sitruunan kuoresta keltainen osa. Lisää sitruunan kuori ja pinaatit kuullotettuihin sipuleihin. Anna hautua hetken.

3

Lisää kerma ja puristettu sitruunan mehu. Mausta suolalla, pippurilla ja ripauksella sokeria.

4

Keitä pastat ja lisää kastikkeen joukkoon.

5

Kuori avokadot, poista niistä kivet ja kuutioi palasiksi. Valuta ravunpyrstöt. Lisää valutetut ravunpyrstöt ja avokadot pastaan.

6

Tarjoile raastetun parmesaanijuuston kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.