Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 2 kpl | pkt tagliatelle-tuorepastaa tai 350 g tagliatelle-kuivapastaa |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 2 rkl | öljyä kuullottamiseen |
| 1 kpl | sitruuna, luomu |
| 2 kpl | syöntikypsää avokadoa |
| 1 kpl | pss pinaattia |
| 1 kpl | prk ravunpyrstöjä tilliliemessä, valutettuina |
| 100 g | parmesaanijuustoa |
| suolaa, mustapippuria, ripaus sokeria |
Kuori ja silppua sipuli ja kuullota öljyssä.
Raasta sitruunan kuoresta keltainen osa. Lisää sitruunan kuori ja pinaatit kuullotettuihin sipuleihin. Anna hautua hetken.
Lisää kerma ja puristettu sitruunan mehu. Mausta suolalla, pippurilla ja ripauksella sokeria.
Keitä pastat ja lisää kastikkeen joukkoon.
Kuori avokadot, poista niistä kivet ja kuutioi palasiksi. Valuta ravunpyrstöt. Lisää valutetut ravunpyrstöt ja avokadot pastaan.
Tarjoile raastetun parmesaanijuuston kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | pkt tagliatelle-tuorepastaa tai 350 g tagliatelle-kuivapastaa |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 2 rkl | öljyä kuullottamiseen |
| 1 kpl | sitruuna, luomu |
| 2 kpl | syöntikypsää avokadoa |
| 1 kpl | pss pinaattia |
| 1 kpl | prk ravunpyrstöjä tilliliemessä, valutettuina |
| 100 g | parmesaanijuustoa |
| suolaa, mustapippuria, ripaus sokeria |
Kuori ja silppua sipuli ja kuullota öljyssä.
Raasta sitruunan kuoresta keltainen osa. Lisää sitruunan kuori ja pinaatit kuullotettuihin sipuleihin. Anna hautua hetken.
Lisää kerma ja puristettu sitruunan mehu. Mausta suolalla, pippurilla ja ripauksella sokeria.
Keitä pastat ja lisää kastikkeen joukkoon.
Kuori avokadot, poista niistä kivet ja kuutioi palasiksi. Valuta ravunpyrstöt. Lisää valutetut ravunpyrstöt ja avokadot pastaan.
Tarjoile raastetun parmesaanijuuston kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.