Levitä kylmällä vedellä kostutettu harsokangas siivilään. Sekoita suola jogurttiin ja kaada jogurtti siivilään. Pyöritä harsokangas napakaksi nyytiksi ja laita kulho siivilän alle. Anna valua vähintään 6 tuntia jääkaapissa. Pese sitruuna ja raasta kuori. Sekoita lopuksi raastettu sitruunankuori jogurttiin.
Valmista karamellisoidut nektariinit. Pese, puolita tai lohko hedelmät. Poista kivet.
Sulata voi pannulla. Lisää hedelmät ja paista muutama minuutti. Lisää sokeri ja anna sen sulaa. Sekoita. Mausta halutessasi jauhetulla vaniljatangolla.
Lusikoi labneh tarjoilulautasille. Lisää lämpimät nektariinit. Ripottele päälle granolaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
380
1592
22,0 g
13,8 g
36,3 g
33,0 g
4,5 g
7,0 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
sitruuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli