Sitruunainen labneh ja karamellisoidut nektariinit - Yhteishyvä

Sitruunainen labneh ja karamellisoidut nektariinit

Sitruunainen labneh ja karamellisoidut nektariinit
Annokset
4
Valmistusaika
Useita tunteja
Ruokavalio
Labneh eli valutettu jogurtti sopii niin suolaisten kuin makeidenkin ruokien kanssa. Tässä jälkiruoassa se saa rinnalleen paistaen karamellisoituja nektariineja.
Jaa Somessa

Ainekset

SITRUUNAINEN LABNEH

400 g
turkkilaista jogurttia
3/10 tl
suolaa
1
sitruuna

KARAMELLISOIDUT NEKTARIINIT

6 kpl
kypsää nektariinia
50 g
voita
4 rkl
sokeria
muutama kierros vaniljatankoa myllystä

TARJOILUUN

4 rkl
gluteenitonta granolaa (esim. Paulúns)

Näin teet

1

Levitä kylmällä vedellä kostutettu harsokangas siivilään. Sekoita suola jogurttiin ja kaada jogurtti siivilään. Pyöritä harsokangas napakaksi nyytiksi ja laita kulho siivilän alle. Anna valua vähintään 6 tuntia jääkaapissa. Pese sitruuna ja raasta kuori. Sekoita lopuksi raastettu sitruunankuori jogurttiin.

3/10 tl
suolaa
400 g
turkkilaista jogurttia
1
sitruuna
2

Valmista karamellisoidut nektariinit. Pese, puolita tai lohko hedelmät. Poista kivet.

6 kpl
kypsää nektariinia
3

Sulata voi pannulla. Lisää hedelmät ja paista muutama minuutti. Lisää sokeri ja anna sen sulaa. Sekoita. Mausta halutessasi jauhetulla vaniljatangolla.

50 g
voita
4 rkl
sokeria
muutama kierros vaniljatankoa myllystä
4

Lusikoi labneh tarjoilulautasille. Lisää lämpimät nektariinit. Ripottele päälle granolaa.

4 rkl
gluteenitonta granolaa (esim. Paulúns)
Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen
Julkaistu: 13.3.2019
Muokattu: 14.3.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja24 g97 g
Proteiinia7 g28 g
Rasvaa22 g88 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj1388 5551
Energiaa kcal332 1326

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • sitruuna

  • 4 rkl sokeria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja24 g97 g
Proteiinia7 g28 g
Rasvaa22 g88 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj1388 5551
Energiaa kcal332 1326

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • sitruuna

  • 4 rkl sokeria

Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.