Sekoita korppujauhot, jogurtti ja kananmuna kulhossa. Anna turvota pari minuuttia. Lisää sitruunamehu, kuoriraaste, mausteet ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta pyöryköitä. Paista ne voi-öljyseoksessa kohtalaisella lämmöllä kypsiksi, noin 10 minuuttia.
Kuori ja raasta porkkanat. Sekoita raaste jogurttiin ja mausta.
Tarjoa pyörykät ja raita keitettyjen perunoiden kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
932
223
7,0 g
2,3 g
14,0 g
5,0 g
1,0 g
25,3 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Sitruunamehua,
1 tl Raastettua sitruunankuoria,
2,5 tl Tikka masala -mausteseosta,
1 tl Suolaa,
Voita ja öljyä paistamiseen,
Silputtua tuoretta minttua,
0,5 - 1 tl Juustokuminaa,
0,25 tl (1/4 tl) suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli