Sekoita korppujauhot, jogurtti ja kananmuna kulhossa. Anna turvota pari minuuttia. Lisää sitruunamehu, kuoriraaste, mausteet ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta pyöryköitä. Paista ne voi-öljyseoksessa kohtalaisella lämmöllä kypsiksi, noin 10 minuuttia.
Kuori ja raasta porkkanat. Sekoita raaste jogurttiin ja mausta.
Tarjoa pyörykät ja raita keitettyjen perunoiden kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
223
932
7,0 g
2,3 g
14,0 g
5,0 g
1,0 g
25,3 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Sitruunamehua,
1 tl Raastettua sitruunankuoria,
2,5 tl Tikka masala -mausteseosta,
1 tl Suolaa,
Voita ja öljyä paistamiseen,
Silputtua tuoretta minttua,
0,5 - 1 tl Juustokuminaa,
0,25 tl (1/4 tl) suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli