Sitruunaletut ja kuningatarrahka | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sitruunaletut ja kuningatarrahka

Fork and knife
24 Kappaletta
Fork and knife
24 Kappaletta

Ainekset

2 rkl
Sitruunamehua
4 dl
Rasvatonta maitoa
2 rkl
Sokeria
1/4 tl
Suolaa
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Raastettua sitruunankuorta
Juoksevaa margariinia paistamiseen

kuningatarrahka

400 g
(2 prk) vaniljarahkaa (rasvaa 4 %)
125 g
(1 prk) kuningatarsosetta (lastenruoka)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese sitruuna, raasta sen kuorta ja purista sen mehua. Sekoita kulhossa keskenään maito, sitruunamehu, sokeri ja suola. Sekoita munat hyvin nesteeseen ja lopuksi vehnäjauhot. Lisää sitruunan kuoriraaste taikinaan. Anna taikinan turvota 20 minuuttia. Paista letut lettupannulla. Sekoita kuningatarrahkaa varten vaniljarahka ja kuningatarsose keskenään. Tarjoa sitruunalettujen kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.