Soseuta sitruunamelissan lehdet ja muut peston ainekset tahnaksi sauvasekoittimella.
Nosta lohifilee nahkapuoli alaspäin uunivuokaan tai pellille leivinpaperille. Mausta suolalla.
Levitä pesto kalan pintaan. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.
Tarjoa sitruunamelissapesto-uunilohi kukkakaalimuusin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
440
1841
33,8 g
7,5 g
0,3 g
—
—
34,5 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl ruukku sitruunamelissaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli