Sitruunavoi

Nappaa talteen!
Sitruunavoi maustaa ja mehevöittää keitetyn parsan, grillatun kalan ja kanan.
| 1 kpl | sitruunan raastettu kuori |
| 200 g | voita |
- 1.
Pese sitruuna ja raasta kuori. Sekoita kuoriraaste pehmeään voihin. Muotoile tangoksi, kääri voipaperiin ja anna kovettua jääkaapissa. Leikkaa paloiksi.
Sitruunavoi
Sitruunavoi maustaa ja mehevöittää keitetyn parsan, grillatun kalan ja kanan.
Ainekset (10 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sitruunan raastettu kuori |
| 200 g | voita |
Valmistus
- 1
Pese sitruuna ja raasta kuori. Sekoita kuoriraaste pehmeään voihin. Muotoile tangoksi, kääri voipaperiin ja anna kovettua jääkaapissa. Leikkaa paloiksi.
Ravintosisältö
145
Energiaa kcal
608
Energiaa kj
16,3 g
Rasvaa
10,6 g
Tyydyttynyttä rasvaa
0,2 g
Hiilihydraatteja
0,2 g
Sokereita
—
Kuituja
0,2 g
Proteiinia
0,3 g
Suolaa
145
Energiaa kcal
608
Energiaa kj
16,3 g
Rasvaa
10,6 g
Tyydyttynyttä rasvaa
0,2 g
Hiilihydraatteja
0,2 g
Sokereita
—
Kuituja
0,2 g
Proteiinia
0,3 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Sitruunan raastettu kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























