Sitruunavoi

Sitruunavoi maustaa ja mehevöittää keitetyn parsan, grillatun kalan ja kanan.

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsitruunan raastettu kuori
200 gvoita

Valmistus

  1. 1

    Pese sitruuna ja raasta kuori. Sekoita kuoriraaste pehmeään voihin. Muotoile tangoksi, kääri voipaperiin ja anna kovettua jääkaapissa. Leikkaa paloiksi.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Sitruunan raastettu kuori.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä