Vaahdota kananmunat ja sokeri kestäväksi, vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet toisessa kulhossa. Siivilöi ne varovasti muna-sokerivaahtoon samalla sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista kakkupohjaa 175 asteessa n. 45 minuuttia Kumoa kypsä, hieman jäähtynyt kakkupohja leivinpaperille. Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon kaakaojauhe ja sokeri. Viipaloi banaanit ja purista päälle sitruunamehua tummumisen ehkäisemiseksi. Kostuta kakkulevyt appelsiinimehulla sitä mukaa, kun täytät kakun. Levitä vaahtoa molempiin väleihin ja nosta pinnalle banaaniviipaleet. Valmista kuorrutusta varten kiisseli. Sekoita kattilassa sokeri, kaakaojauhe, kahvi, kerma ja keltuaiset. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen kiehumispisteeseen. Jäähdytä. Vaahdota margariini tai voi vaahdoksi ja lisää jäähtynyt kiisseli joukkoon vatkaten. Levitä kuorrute ohuesti kakun pinnalle ja reunoille. Tee lopusta kuorruteesta lusikalla koristekuvioita kakun pinnalle tai siirrä vaahto pursotinpussiin ja purosta koristeita kakulle. Vedä suklaalevystä lastuja perunankuorimaveitsellä kakun koristeeksi. Siirrä kakku kylmään.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.