Suklaaraakakakku - Yhteishyvä

Suklaaraakakakku

???
Trendikäs raakakakku maistuu kaikille.
Jaa Somessa

Ainekset

POHJA

150 g
Kuorellisia manteleita
3 dl
Rusinoita

TÄYTE

150 g
Cashewpähkinöitä
2 kpl
Keskikokoista banaania
1 dl
Kookoskermaa
200 g
Tummaa suklaata

PINNALLE

Puolukoita tai muita marjoja

Näin teet

1

Pane mantelit ja pähkinät erikseen likoamaan veteen. Liota noin 4 tuntia.

Tee pohja jauhamalla mantelit ja rusinat monitoimikoneessa. Peitä irtopohjakakkuvuoan (halk. 20 cm) pohja leivinpaperilla. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille. Pane vuoka pakastimeen.

Paloittele suklaa pieneen kattilaan ja sulata lieden miedoimmalla lämmöllä. Jauha pähkinät hyvin hienoksi. Lisää banaanit ja kookoskerma ja pyöräytä seos sileäksi. Sekoita täytteeseen sula suklaa.

Kaada täyte pohjan päälle ja pakasta kakku. Ota kakku huoneenlämpöön jonkin aikaa ennen tarjoamista. Koristele marjoilla.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
Muokattu: 7.8.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja45 g270 g
Proteiinia13 g76 g
Rasvaa42 g254 g
Kuituja13 g77 g
Energiaa kj2663 15980
Energiaa kcal636 3818

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Puolukoita tai muita marjoja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja45 g270 g
Proteiinia13 g76 g
Rasvaa42 g254 g
Kuituja13 g77 g
Energiaa kj2663 15980
Energiaa kcal636 3818

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Puolukoita tai muita marjoja

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.