Sunnuntain kalavuoka - Yhteishyvä

Sunnuntain kalavuoka

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(300 g) kesäkurpitsa
300 g
Porkkanoita
1/2 kpl
Purjoa
2 rkl
Öljyä
100 g
Kanttarellituorejuustoa
1/2 dl
Ruokakermaa
600 g
Kuha- tai siikafileitä
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
180 g
Katkarapuja
Hienonnettua tilliä

Näin teet

1

Viipaloi kesäkurpitsa ja paloittele viipaleet neljään osaan. Kuori porkkanat ja raasta tai suikaloi ne karkeaksi raasteeksi. Halkaise ja huuhdo purjo ja leikkaa renkaiksi. Kuullota kasvissuikaleita paistokasarissa viitisen minuuttia. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja tilkka ruokakermaa. Lusikoi juuresseos uunivuokaan. Aseta kalafileet työlaudalle ja sirottele pinnalle suolaa, pippuria ja tillisilppua sekä hiukan hienonnettuja katkarapuja .Kääri fileet rullalle ja aseta kasvispedille saumapuoli alaspäin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Levitä pinnalle loput katkaravut.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa