Sunnuntain kalavuoka

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(300 g) kesäkurpitsa
300 gporkkanoita
1/2 kplpurjoa
2 rklöljyä
100 gkanttarellituorejuustoa
1/2 dlruokakermaa
600 gkuha- tai siikafileitä
1 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
180 gkatkarapuja
hienonnettua tilliä

Valmistus

  1. 1

    Viipaloi kesäkurpitsa ja paloittele viipaleet neljään osaan. Kuori porkkanat ja raasta tai suikaloi ne karkeaksi raasteeksi. Halkaise ja huuhdo purjo ja leikkaa renkaiksi. Kuullota kasvissuikaleita paistokasarissa viitisen minuuttia. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja tilkka ruokakermaa. Lusikoi juuresseos uunivuokaan. Aseta kalafileet työlaudalle ja sirottele pinnalle suolaa, pippuria ja tillisilppua sekä hiukan hienonnettuja katkarapuja .Kääri fileet rullalle ja aseta kasvispedille saumapuoli alaspäin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Levitä pinnalle loput katkaravut.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025