Suolaisenmakeat joulumantelit
Ainekset
Valmistus
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita leivinpaperi uunipellille.
Mittaa öljy, siirappi ja mausteet kulhoon. Lisää mantelit ja sekoita hyvin. Levitä uunipellille. Paahda uunin keskitasolla 5 minuuttia. Kääntele manteleita ja paahda 5 minuuttia. Kääntele vielä kerran ja jatka paahtamista noin 5 minuuttia.
Anna manteleiden jäähtyä täysin ja kaada ne sitten kulhoon. Mantelit säilyvät tiiviissä rasiassa jääkaapissa noin 2 viikkoa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
267
1116
21,0 g
1,6 g
8,4 g
8,0 g
5,1 g
9,0 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli