Sushivokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sushivokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Sushin ystävän vokissa on mausteena soijaa, wasabia ja silputtua inkivääriä.

Ainekset

400 g
Broilerin jauhelihaa
150 g
Kesäkurpitsaa
2 - 3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Chili
1 rkl
Silputtua sushi-inkivääriä (säilyke)
2 rkl
Öljyä
1 1/2 rkl
Soijakastiketta
2 tl
Wasabia
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria

lisäksi

Keitettyä riisiä tai nuudelia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Silppua chili ja valkosipulinkynnet. Leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi. Kuumenna öljy vokissa. Paista jauhelihaa, chiliä ja valkosipulia kunnes liha on kypsää. Lisää kesäkurpitsa paistamisen loppupuolella. Lisää lopuksi ja mausteet. Kuumenna ja tarjoa keitetyn riisin tai nuudeleiden kanssa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.5.2016
Muokattu: 7.8.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

766

183

10,8 g

1,5 g

1,8 g

1,3 g

0,3 g

19,8 g

1,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

Chili,

1 rkl Silputtua sushi-inkivääriä (säilyke),

2 tl Wasabia,

0,5 tl Suolaa,

0,5 tl Mustapippuria,

Keitettyä riisiä tai nuudelia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli