Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
700 gkarjalanpaistilihaa
1 1/4 tlsuolaa
2 kplsipulia
200 g(n 4 kpl) porkkanaa
100 glanttua
8 kplperunaa
4 kpllaakerinlehteä
15 kplmaustepippuria
4 dllihalientä

Tarjoiluun:

persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Nosta lihapalat kannellisen uuniastian pohjalle. Sekoita suola lihan joukkoon. Kuori sipulit ja leikkaa ne neljään osaan. Kuori porkkanat ja leikkaa ne vinoiksi viipaleiksi. Kuori ja paloittele lanttu ja perunat. Sekoita lihojen joukkoon kasvikset, laakerinlehdet ja pippurit. Kaada kiehuva lihaliemi joukkoon ja nosta kansi päälle. Kypsennä pataa 150 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla n. 2 1/2 tuntia. Tarkista kypsyys, ripottele pinnalle persiljaa ja tarjoile puolukkasurvoksen ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä