Taateli-kahvikakku - Yhteishyvä

Taateli-kahvikakku

???
Paloja
16
Taatelikakku maistuu kahvin kera ja sopii ruokalahjaksikin. Taateli-kahvikakku säilyy viikon verran huoneenlämmössä.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Kuivattuja pehmeitä taateleita
3 dl
Sokeria
1 1/2 dl
Vahvaa kahvia
400 g
Margariinia
5 kpl
Kananmunaa
5 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Kaakaojauhetta
2 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Ruokasoodaa
1 rkl
Kardemummaa
2 tl
Vaniljasokeria
1 dl
Kermaa

VUOKAAN

Margariinia
Korppujauhoja

Näin teet

1

Paloittele taatelit suurehkoon kattilaan ja lisää sokeri ja kahvi. Keitä pehmeäksi soseeksi. Lisää margariini ja anna sulaa. Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä. Lisää munat yksitellen sekoittaen ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikinaan kerma. Voitele ja korppujauhota 2,5 litran kakkuvuoka. Valuta taikina vuokaan ja paista 175-asteisen uunin alatasolla noin tunnin ajan tai kunnes taikina ei tartu tikkuun.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Leivinjauhetta

  • 1 tl Ruokasoodaa

  • 1 rkl Kardemummaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Leivinjauhetta

  • 1 tl Ruokasoodaa

  • 1 rkl Kardemummaa

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.