Taateli-kahvikakku - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Taateli-kahvikakku

Kahvi taatelikakku
Paloja
16
Valmistusaika
Useita tunteja
Uunin lämpötila
175°C
Taatelikakku maistuu kahvin kera ja sopii ruokalahjaksikin. Taateli-kahvikakku säilyy viikon verran huoneenlämmössä.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Kuivattuja pehmeitä taateleita
3 dl
Sokeria
1 1/2 dl
Vahvaa kahvia
400 g
Margariinia
5 kpl
Kananmunaa
5 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Kaakaojauhetta
2 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Ruokasoodaa
1 rkl
Kardemummaa
2 tl
Vaniljasokeria
1 dl
Kermaa

VUOKAAN

Margariinia
Korppujauhoja

Näin teet

1

Paloittele taatelit suurehkoon kattilaan ja lisää sokeri ja kahvi. Keitä pehmeäksi soseeksi.

400 g
Kuivattuja pehmeitä taateleita
3 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
1 1/2 dl
Vahvaa kahvia
2

Lisää margariini ja anna sulaa. Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä.

400 g
Margariinia
3

Lisää munat yksitellen sekoittaen ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikinaan kerma.

5 kpl
Kananmunaa
2 tl
Leivinjauhetta
5 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Ruokasoodaa
1 rkl
Kardemummaa
1/2 dl
Kaakaojauhetta
1 dl
Kermaa
4

Voitele ja korppujauhota 2,5 litran kakkuvuoka. Valuta taikina vuokaan ja paista 175-asteisen uunin alatasolla noin tunnin ajan tai kunnes taikina ei tartu tikkuun.

Korppujauhoja
Margariinia
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
Muokattu: 19.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja42 g664 g
Proteiinia6 g92 g
Rasvaa19 g303 g
Kuituja3 g46 g
Energiaa kj1535 24566
Energiaa kcal367 5868

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Leivinjauhetta

  • 1 tl Ruokasoodaa

  • 1 rkl Kardemummaa

  • Margariinia

  • Korppujauhoja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja42 g664 g
Proteiinia6 g92 g
Rasvaa19 g303 g
Kuituja3 g46 g
Energiaa kj1535 24566
Energiaa kcal367 5868

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Leivinjauhetta

  • 1 tl Ruokasoodaa

  • 1 rkl Kardemummaa

  • Margariinia

  • Korppujauhoja

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.