Paloittele taatelit suurehkoon kattilaan ja lisää sokerit ja kahvi. Keitä pehmeäksi soseeksi.
Lisää margariini ja anna sulaa. Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä.
Lisää munat yksitellen sekoittaen ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikinaan kerma.
Voitele ja korppujauhota 2,5 litran kakkuvuoka. Valuta taikina vuokaan ja paista 175-asteisen uunin alatasolla noin tunnin ajan tai kunnes taikina ei tartu tikkuun.
Vinkki: Taateli-kahvikakku säilyy viikon verran huoneenlämmössä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
368
1540
18,9 g
5,4 g
41,8 g
26,6 g
2,9 g
5,8 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Kardemummaa,
Margariinia,
Korppujauhoja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli