Tanskalainen parsakaalisalaatti

arvosana5/5

(3)arviota
5 Annosta

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
2 kplparsakaalia (600 g)
1 kplpekonia
1 1/2 dlrusinoita
1/2 dlauringonkukansiemeniä
1 kplpunasipuli
1 1/2 dlmajoneesia
1/2 - 1 dlruokakermaa
1 rklsokeria
3 tlpunaviinietikkaa
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi pekoni ja pane suikaleet kylmälle pannulle. Kuumenna ja sekoita, kunnes pekonit saavat hiukan väriä. Siirrä pekonit talouspaperille valumaan. Viipaloi parsakaalit ohuiksi viipaleiksi ja hienonna punasipuli.Löysennä majoneesia hiukan kermalla. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna salaatin maustua muutama tunti tai vaikka seuraavaan päivään.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä