Tanskalainen parsakaalisalaatti - Yhteishyvä

Tanskalainen parsakaalisalaatti

???
Annokset
5
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Parsakaalia (600 g)
1 kpl
Pekonia
1 1/2 dl
Rusinoita
1/2 dl
Auringonkukansiemeniä
1 kpl
Punasipuli
1 1/2 dl
Majoneesia
1/2 - 1 dl
Ruokakermaa
1 rkl
Sokeria
3 tl
Punaviinietikkaa
Suolaa

Näin teet

1

Suikaloi pekoni ja pane suikaleet kylmälle pannulle. Kuumenna ja sekoita, kunnes pekonit saavat hiukan väriä. Siirrä pekonit talouspaperille valumaan. Viipaloi parsakaalit ohuiksi viipaleiksi ja hienonna punasipuli.Löysennä majoneesia hiukan kermalla. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna salaatin maustua muutama tunti tai vaikka seuraavaan päivään.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa