Tanskalainen parsakaalisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tanskalainen parsakaalisalaatti

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

2 kpl
Parsakaalia (600 g)
1 kpl
Pekonia
1 1/2 dl
Rusinoita
1/2 dl
Auringonkukansiemeniä
1 kpl
Punasipuli
1 1/2 dl
Majoneesia
1/2 - 1 dl
Ruokakermaa
1 rkl
Sokeria
3 tl
Punaviinietikkaa
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi pekoni ja pane suikaleet kylmälle pannulle. Kuumenna ja sekoita, kunnes pekonit saavat hiukan väriä. Siirrä pekonit talouspaperille valumaan. Viipaloi parsakaalit ohuiksi viipaleiksi ja hienonna punasipuli.Löysennä majoneesia hiukan kermalla. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna salaatin maustua muutama tunti tai vaikka seuraavaan päivään.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.