Täysjyvävohvelit lohitäytteellä | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Täysjyvävohvelit lohitäytteellä

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

2 dl
Vehnäjauhoja
2 dl
Grahamjauhoja
1 dl
Kaurahiutaleita
1/2 tl
Suolaa
6 dl
Maitoa
2 kpl
Kananmunaa
3 rkl
Juoksevaa rasvaseosta
Lisäksi kylmäsavulohta, smetanaa tai ranskankermaa, ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kulhossa jauhot, hiutaleet ja suola. Lisää joukkoon maito, munat ja rasva. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit. Tarjoile lämpiminä tai haaleina lohen, smetanan ja hienonnetun ruohosipulin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.