Täysjyvävohvelit lohitäytteellä
10 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 2 dl | vehnäjauhoja |
| 2 dl | grahamjauhoja |
| 1 dl | kaurahiutaleita |
| 1/2 tl | suolaa |
| 6 dl | maitoa |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 3 rkl | juoksevaa rasvaseosta |
| lisäksi kylmäsavulohta, smetanaa tai ranskankermaa, ruohosipulia |
- 1.
Sekoita kulhossa jauhot, hiutaleet ja suola. Lisää joukkoon maito, munat ja rasva. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit. Tarjoile lämpiminä tai haaleina lohen, smetanan ja hienonnetun ruohosipulin kanssa.
Täysjyvävohvelit lohitäytteellä
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 dl | vehnäjauhoja |
| 2 dl | grahamjauhoja |
| 1 dl | kaurahiutaleita |
| 1/2 tl | suolaa |
| 6 dl | maitoa |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 3 rkl | juoksevaa rasvaseosta |
| lisäksi kylmäsavulohta, smetanaa tai ranskankermaa, ruohosipulia |
Valmistus
- 1
Sekoita kulhossa jauhot, hiutaleet ja suola. Lisää joukkoon maito, munat ja rasva. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit. Tarjoile lämpiminä tai haaleina lohen, smetanan ja hienonnetun ruohosipulin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





